Thursday, November 17, 2011

Meeting persediaan SBPA, KK

Tiga tugasan dalam satu masa...memang tak terbuat dengan hanya dua tangan ni heheheh...
Arini 17 November,2011 aku sepatutnya bertugas sebagai 'Floor Manager' untuk Program Wanita Berwibawa Peringkat Negeri Sabah dan wakil jemputan mengantikan pegawai pelajaran daerah yang diadakan di River Park Hotel, Beaufort, tetapi dalam masa yang sama aku juga nak uruskan kursus pengurusan rekod kepada semua ketua unit dan pengetua. Namun akhirnya dapat pulak jemputan meeting SPBA di  KK.
Aduhai semuanya penting untuk aku sertai, tapi terpaksa memilih untuk hadir  meeting di KK . Semua pegawai ada tugasan dan memang sebuk giler la kat ofis sekarang ni....Rasa sedih sebab tak dapat join Program Wanita Berwibawa bersama Puan Sufizah dan pengurusan rekod, tapi apakan daya..............!!!

1 comment:

luahfikiran said...

SALAM,
INSYAALLAH, BOLEH TU ! SEMUA NANTI AKAN BERES !