Tuesday, March 15, 2011

Layan tiga dalam 1 !!!!

aktiviti cekwa pada malam ini dan di saat ini ..........Cekwa tengah melayan 3 perkara dalam satu masa...


Pertama: Layan DVD - Hisss
KEDUA: Sambil tu  Layan jugak Drama Asmara2 kat TV3
KETIGA:  Sambil baca buku Panduan Peperiksaan Undang-Undang sebab exam dah dekat.....!!!
Ni lah dikatakan kejar masa...boleh ke macam tu?

3 comments:

akuanakpahang said...

3 in 1 okay cuma pastikan yang last tu masuk dalam fikiran hehehe.. karang yang pertama dan dua tu ok yang last lebur juga hehehe :)

cemomoi said...

stakat ni slalu dengo pakar psikologi crita tentang minda bawah sedo. tapi kalu dan minda dibahagi 3 camtu pakat tak sedo le dahhh

krohhhh slamat malam

-$aRInA- said...

kire smart la tu,bleh layan 3 sekali dalam satu mase go wa go...